Rahoitusfoorumi 2013 – menestyksekäs kohtaamispaikka

Rahoitusfoorumissa 11.4.2013 pidettiin yli 350 kahdenvälistä, etukäteen matchattua tapaamista rahoitusta hakeneiden ohjelmistoyritysten ja rahoittajien välillä. Yli 60 yrityksen ja lähes 30 eri rahoittajan edustajan välille sovitettiin mahdollisimman hyviä ja hyödyllisiä tapaamisia rahoittajien rahoitusprofiilin ja yritysten rahoitusvalmiuksien mukaan. Spinno vastasi kahdenvälisten tapaamisten aikatauluttamisesta.

Kunkin tehokkaan 15 minuutin tapaamisen aikana yrittäjä pääsi esittelemään yrityksensä ja liikeideansa yhdelle rahoittajalle, sai palautetta sekä suosituksen jatkosta. Kaikki keskeiset rahoittajat olivat mukana, ja yrittäjät pääsivät tapaamaan eri julkisia rahoittajia, bisnesenkeleitä, pääomasijoittajia sekä lisäksi myös uusia joukkorahoituspalveluita. Palautteen mukaan lähes kaksi kolmasosaa osallistujista sai pikatapaamisissa sovittua suoraan jatkotapaamiseen. Lisäksi moni kahdenvälinen pitchaus on johtanut jatkokeskusteluun rahoituksesta.

Osallistuvista yrityksistä lähes puolet piti tapahtuman onnistumista erittäin hyvänä ja kolmasosa melko hyvänä. Myös rahoittajista lähes kaikki kokivat tilaisuuden vastanneen heidän odotuksiansa ja tarpeitansa. Erityistä kiitosta sai tiivistempoisen tapahtuman aikataulun pitäminen. Keksintösäätiötä edustaneen Timo Niemisen mukaan tapahtuman järjestelyt toimivat erinomaisesti.

Ennen varsinaista matchmaking-tapahtumaa Spinno järjesti osallistuville yrityksille pitch-valmennuksen, jossa yrittäjiä autettiin hiomaan tehokasta pitch-esitystä. Ohjelmistoyrittäjien Kasvufoorumi-hankkeen osana toteutettu tapahtuma järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Tänä vuonna tapahtumapaikkana oli Wanha Satama.

Kategoriat: Spinnon uutiset. Sisältää asiasanat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.