Otafoto-sovelluksella voi tilata printtikuvat suoraan Android-älypuhelimesta

Spinnon Grow-ohjelman asiakas Iskos Oy kehittää innovatiivisia mobiilisovelluksia ja pilvipalveluita, jotka tekevät helpoksi rikastaa ja jakaa digitaalisia valokuvia sekä tilata niistä erilaisia fyysisiä kuvatuotteita tarjoten kuluttajille parempia mahdollisuuksia nauttia kehittyneistä älypuhelimista ja niiden kuvausominaisuuksista.

otafotoIskoksen elokuussa julkaisemalla Otafoto-sovelluksella kuluttajat voivat tilata vaivattomasti suoraan Android-älypuhelimelta tai -tabletilta kymppikuvia ja muita fyysisiä kuvatuotteita ilman kuvien siirtoa PC:lle tai ulkomaisiin pilvipalveluihin. Maksun jälkeen tilaus välitetään suoraan perinteiselle suomalaiselle kuvavalmistamolle, joka vastaa kuvatuotteiden valmistuksesta ja postituksesta asiakkaille. Yrityksen perustajien tavoitteena on kehittää uusia ominaisuuksia kuvien jalostamiseen sekä niiden jakamiseen myös internetin välityksellä.

Laajempi arvio Iskoksen Otafoto-applikaatiosta on julkaistu AndroidSuomi.fi:ssä.

 

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.