Vivas.fi:llä yli 3 miljoonaa viikkokävijää

vivas-1500x904Viihteeseen erikoistunut Vivas lyö ennätyksiä lähes joka viikko kävijämäärillään. Eräänä lokakuisena viikkona tilastot näyttivät 3,1 miljoonaa yksilöityä kävijää.

“Me tehdään Vivasta, koska me halutaan saada ihmiset kokemaan enemmän tunteita niiden arkisissa elämissä. Ette voi kuvitellakaan, miten hyvältä tuntuu se, että ollaan saatu tällä viikolla miljoona ihmistä nauramaan, tai edes hymähtämään, kokemaan sen pienen ilon tunteen”, Vivaksen toimitusjohtaja Aleksi Virtanen iloitsee.

Spinnon hautomoasiakas Vivas on nuorten yrittäjien, 18-vuotiaan toimitusjohtaja Aleksi Virtasen ja 19-vuotiaan päätoimittaja Leo Sandströmin pystyttämä, nopeasti kasvava yritys. Facebookissa Vivas rikkoi juuri 30 000:n fanin rajan. Markkinoijille Vivas tarjoaa tehokkaita viraalikampanjoita ja sisältömarkkinointipalveluja. Suomi ei riitä näille kundeille, joten seuraavana vuorossa ovat kansainväliset markkinat. Kts. vivas.fi

This entry was posted in Spinnon uutiset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.