Finnay – Unforgettable Way to Give Gifts – lanseeraustapahtuma

Finnay 2014 Frankfurt copyright Heidi StrengellSpinnon asiakas, Finnay Oy, tarjoaa aivan ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua täysin uudenlaiseen tapaan lähettää ja vastaanottaa lahjoja! Finnay järjestää lanseeraustapahtuman äitienpäivän kynnyksellä Helsingissä 9.5. klo 17-20. Sinulla on mahdollisuus kokeilla ensimmäisenä maailmassa Finnay Wayfinder-mobiilisovellusta, jonka avulla löydät tapahtumaan. Seikkailun voit aloittaa rautatieasemalta.

Perillä sinua odottaa palkintona yllätyslahja. Tämän lisäksi pääset tutustumaan yhteistyökumppaniemme laadukkaisiin designtuotteisiin ja -elämyksiin. Varusta siis itsesi seikkailumielellä ja löydä perille!

Finnay on nuori helsinkiläinen startup-yritys, joka on perustettu lokakuussa 2013. Yritys haluaa tuoda ihmisten ulottuville uudenlaisen konseptin lahjakulttuuriin. Finnayn tavoitteena on kasvaa nopeasti kansainvälisille markkinoille tarjoten elämyksellisiä kokemuksia kaikille. Yrityksen lupaus “We will create love stories globally!” kuvaa hyvin tätä tavoitetta.

www.facebook.com/finnay2014

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.