Cuckoo Workout – Pelaa peppu ylös penkistä!

tarraCuckoo-01Cuckoo Workout palvelun tarkoituksena on lisätä työpäivän aikana tapahtuvaa lyhytaikaista liikuntaa, jonka avulla pyritään tehostamaan työskentelyä ja parantamaan työhyvinvointia. Palvelun takana on kaksi itsepäistä naista, Ida ja Veera, jotka aikovat rikkoa työpaikkojen rutiineja tuomalla liikunnan osaksi työpäiviä. Palvelussa yhdistyy vahvasti pelillisyys ja markkinoinnillinen näkökulma, joiden tarkoituksena on sitouttaa sekä työntekijät että yritykset palvelun käyttöön.

Idea liikunnallisesta nettipalvelusta syntyi yrittäjien omasta tarpeesta. Naiset työskentelivät samassa avokonttorissa ja alkoivat hälytyskellon muistuttamana hyppiä tasatunnein X-hyppyjä. Riemun ja energian innoittamana he ryhtyivät kehittämään ideasta palvelua, joka nimettiin käkikellon mukaan Cuckoo Workoutiksi. Yrittäjät tekevät palvelua tosissaan ja päämäärätietoisesti, mutta pitävät kuitenkin koko ajan pilkkeen silmäkulmassa, sillä heidän mielestään liikkumisen tulee olla hauskaa ja yritystoiminnan huumorilla höystettyä.

Cuckoo Workout-palvelu lanseerataan messukeskuksessa järjestettävässä Henkilöstö ja esimies 2014-tapahtumassa. Messuvieraat voivat testata palvelua messuosastolla 4a8. Messuosaston ohella yrittäjänaiset nähdään molempina päivinä lavalla liikuttamassa istuvaa messuyleisöä.

 

This entry was posted in Spinnon uutiset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.