Media kiinnostui modulaarisesta älypuhelimesta

puzzlephoneHajosiko näyttö? Veteleekö akku viimeisiään? Nykyiset integroidut älypuhelimet ovat vaikeasti huollettavia ja korjattavia. Tähän pulmaan Alejandro Santacreu lähti hakemaan ratkaisua.

PuzzlePhonen kolmen vaihdettavan moduulin älypuhelin on kerännyt paljon kiinnostusta sekä kotimaisessa että kansainvälisessä mediassa. Tietoviikko kertoi tarinan yrittäjän henkilöprofiilin kautta ja Digitoday uutisoi uudesta suomalaisesta puhelimesta. Tuore tiedote on lyönyt hyvin läpi kansainvälisessä mediassa, mm. The Times, Wired, Engadget, The Verge, DailyMail, Spiegel Online ja Le Figaro. PuzzlePhonen tiimi uskoo, että aika on nyt kypsä modulaariselle ratkaisulle, koska modulaarisuus ei tee enää puhelimesta liian paksua.

PuzzlePhonen konseptia kehittävä kansainvälinen tiimi on saanut enkelisijoittajalta ja Tekesistä preseed-rahoituksen seuraavien prototyyppien kehittämiseen ja jatkaa Spinnon asiakkaana. Tutustu konseptiin tarkemmin PuzzlePhonen verkkosivuilla.

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.