GROW

Kohti kasvua
Siemenrahoituksesta kohti kasvua.

Edellytys
Kick-off! ohjelman läpikäynti tai Spinno on hyväksynyt valmiin yritysesityksen. Yritys on rekisteröity Uudellemaalle tai yrityksen pääomistuksen tulee olla päätoimisella/-illa yrittäjällä/-illä.

Sisältö:
Grow! on kolmen (3) kuukauden jaksoissa tarjottava, tyypillisesti 6-12 kk kestävä kehitysohjelma. Ohjelman pääasiallinen tavoite on nopeuttaa uuden liiketoiminnan käynnistysvaihetta, tukea asiakasta soveltuvien rahoituslähteiden hyödyntämisessä sekä kehittää yhtiötä jatkorahoituskelpoiseksi.

Ohjelman puitteissa asiakas saa hands on-neuvontaa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen ja rahoituksen hankkimiseen. Yrityskohtaista neuvonantoa on tarjolla tapaamisten sekä sähköposti- ja puhelinyhteydenpidon kautta keskimäärin 2-4 tuntia/kk.

Saat käyttöoikeuden työkaluihin Spinno Online –pilvipalvelussa sekä osallistumisoikeuden kaikkiin Spinnon valmennus- ja verkottumistilaisuuksiin.

Tulos ja hyödyt:
Ohjelma parantaa mahdollisuuksia saada rahoitusta sekä nopeuttaa uuden liiketoiminnan käynnistymistä. Yritys myös kehittyy todennäköisemmin jatkorahoituskelpoiseksi. Ohjelman läpikäyminen parantaa myös ymmärrystä liiketoimintamahdollisuudesta sekä riskeistä.

Hinta:
300€/kvartaali (3kk)

Kiinnostuitko?
Täytä yhteydenottolomake tai soita asiantuntijoillemme ja keskustellaan tarkemmin tilanteestasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.