KICK-OFF

Luo kanssamme rahoituskelpoinen yritysesitys yrityksellesi

Edellytys:
Spinnon hyväksymä liikeidea. Yritys tai tiimi perustettavan yrityksen nimissä.

Kuvaus:
Kick-off! on intensiivinen, tyypillisesti 2-3kk kestävä kehitysohjelma. Ohjelman pääasiallinen tavoite on liiketoimintamahdollisuuden konkretisointi liiketoimintasuunnitelman rakennetta mukailevaksi, rahoittajille/sijoittajille suunnatuksi yritysesitykseksi sekä alkuvaiheen rahoitussuunnitelman laadinta.

Sisältö:
Saat ohjelman puitteissa neuvontaa ja hands-on tukea liiketoimintasuunnitelman laatimiseen, yritysesityksen tekemiseen, rahoituksen suunnitteluun sekä liiketoiminnan käynnistämiseen. Oman, nimetyn yrityskehitysasiantuntijan sekä Spinnon muun henkilöstön asiantuntemusta on tarjolla tapaamisten sekä sähköposti- ja puhelinyhteydenpidon kautta keskimäärin 4-6 tuntia/kk.

Lisäksi saat käyttöoikeuden dokumentteihin ja työkaluihin Spinno Online –pilvipalvelussa sekä osallistumisoikeuden kaikkiin Spinnon valmennus- ja verkottumistilaisuuksiin.

Tulos ja hyödyt:
Ohjelman tuloksena syntyy liiketoimintasuunnitelma yritysesityksenä osoittaen liiketoimintamahdollisuuden, sen rahoituksen ja etenemispolun.

Ohjelma kehittää hankkeen rahoituskelpoisuutta sekä sen läpikäyminen parantaa ymmärrystä liiketoimintamahdollisuudesta ja riskeistä.

Hinta:
Kehityspalkkio omarahoitusosuutena 100€/kk

Kiinnostuitko?
Täytä yhteydenottolomake tai soita asiantuntijoillemme ja keskustellaan tarkemmin liikeideastasi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.