RelationshipGames-parisuhdepeli lisää kipinöitä parisuhteeseen

RelationshipGamesRelationship Games Oy on julkaissut maailman ensimmäisen reaalielämän parisuhdepelin Facebookissa, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla parisuhteen arjen, pelaamisen ja sosiaalisen median. RelationshipGames-parisuhdepeli auttaa pariskuntia lisämään kipinöitä arkeen. Pelissä kerätään pisteitä yllättämällä puoliso ja vastaamalla oikein puolison tuntemista mittaaviin kysymyksiin. Saadut pisteet voi realisoida puolisolta tilattaviksi reaalielämän palkinnoiksi. “Pelaamalla peliä huomaa hyvin, miten suuri merkitys pienillä asioilla voi olla parisuhteessa”, kertoo Relationship Games Oy:n toimitusjohtaja Mari Parviainen.

RelationshipGames-peli on ilmainen pariskunnille. Peli on julkaistu englanniksi ja lisäksi suomeksi Darwin Median helistin.fi, kimallus.fi ja huoltamo.com -hyvinvointipalveluissa. Tällä hetkellä pelillä on yli 2000 aktiivista käyttäjää. Pelaajat ovat ottaneet pelin hyvin vastaan ja asiakastutkimuksessa jopa 73 % ilmoitti pelin lisänneen selvästi kipinää parisuhteeseen. Pelistä saatua palautetta ovat “rakkaani on ollut ihanampi minua kohtaan” sekä ”olen tehnyt asioita, joita en olisi tehnyt ilman peliä” ja “todella piristävää löytää reaalielämän peli Facebookista!”

Spinnon asiakkaaksi Relationship Games tuli huhtikuussa 2010.

Tutustu RelationshipGames-parisuhdepeliin: www.relationship-games.com

Kategoriat: Asiakasuutiset. Sisältää asiasanat , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.